About

Welkom op www.randomstuff.nl, ons plekje op het internet. Leuk dat je even rondkijkt op onze blog! Wij zijn Hillene en Jolijn, twee buurmeisjes die al zo’n 2,5 jaar bloggen. Dit doen we met veel plezier(: Hieronder vind je informatie over onze blog en over onszelf. Als je een vraag hebt, kun je ons altijd mailen!

Over www.randomstuff.nl

Randomstuff is opgericht in september 2012. In die tijd werkten we zonder een blogplatform en hadden we een website met eigen html-code. In oktober 2012 zijn we overgestapt naar WordPress. Dit werkte handiger voor ons en zo konden we geregelder artikelen posten. Voorheen blogte Christine, Hillene’s zusje ook mee, maar sinds maart 2013 is zij gestopt. Haar artikelen zijn nog wel gewoon te lezen. Randomstuff is begonnen als een idee na heel veel andere plannen. Met z’n drieën hebben we vaak plannen gehad om een eigen bandje op te richten, een eigen tijdschrift te maken enzovoort. Toen wij in 2012 beautyblogs ontdekten, wilden we zelf ook zoiets doen. We begonnen met bloggen en tot op de dag van vandaag vinden we het bloggen nog heel leuk!

Onze onderwerpen lopen soms erg uiteen, maar toch bloggen we het meest over fashion en dingen die wij zelf leuk vinden. Maar beauty komt ook wel eens voorbij! Onder ‘random stuff’ vallen de subcategorieën DIY, fotografie, muziek, personal, recepten en travel. Heel veel dus nog (:

IMG_7077a
Hillene

Ik ben Hillene, 17 jaar oud en op dit moment druk aan de slag om mijn VWO-diploma te krijgen dit jaar. Onze blog gaat al lang mee, en ik ben erg blij en trots met alles wat we al hebben kunnen doen. Ik vind bloggen geweldig om te doen, en over alles te schrijven wat ik leuk vind! Ook fotograferen wint steeds meer mijn hart. Ik schiet graag plaatjes van alles en iedereen. Waar ik verder van houd? Te veel denk ik. Deze woorden omschrijven het het meest (in geheel willekeurige volgorde):

Muziek, van alternative tot pop-(rock). Vriendinnen. Thee (maar geen rooibos). Dansen (ook al kan ik het niet). Cacti. De Divergent-trilogie. Zingen. Instagram. Engelse woorden gebruiken. Reizen (zo veel en ver als mogelijk). Mijn camera. De Scandinavische stijl. Blogs. Zon. Familie. New York City (mijn #1 stad). Sterrenhemel. IJskoffie. 8tracks. Sneakers (vooral Vans en Allstars). Netflix (Suits en Gossip Girl <3). Tumblr (waar ik uren lang kan rebloggen). Feestjes. Polaroids. Simpele outfits. Deeg van koekjes (eigenlijk van alles wat je kan bakken). Zonsondergangen (die ik allemaal fotografeer). Een goed gesprek (ja, ik moet echt alles van me af praten). Dagdromen.

Dit was het wel denk ik? Ik ben helaas veel tijd kwijt aan school, maar ik probeer toch zoveel mogelijk aan de blog te werken. Met z’n tweeën komen we er wel (: Naast school en bloggen besteed ik tijd aan zingen, sporten en zit ik veel te veel achter mijn laptop. Ik hoop dat je onze blog met plezier leest!

IMG_7141a

Jolijn

Ik ben Jolijn en ben 15 jaar! Samen met Hillene (en Christine) zijn we zo’n 2/3 jaar geleden begonnen met een blog. Het begon als een leuk idee, om uit te proberen, maar nu we ook meer ‘viewers’ hebben, ik me bezig houd met andere blogs en fotografie, wordt het wat interessanter. Naast fotograferen en bloggen doe ik aan voetbal en paardrijden en kun je me regelmatig achter de piano vinden (;
Al zal je niet zo heel veel artikelen van mij zien op de blog, ik maak ze met plezier en kijk met een lach naar alle lieve reacties!