Het einde van Randomstuff…

Helaas komt aan alles in het leven een einde. Klinkt mega depressief, maar het is wel realistisch. Na ongeveer 4 jaar een blog te hebben gehad, is vandaag de dag dat we er een punt achter gaan zetten. Misschien zag je dit wel aankomen aangezien we een lange tijd geen artikel meer hadden geplaatst en we wat vaker vertelden dat onze inspiratie op was. Een soort writersblock. Een lange writersblock die ons de beslissing heeft laten nemen om te stoppen met Randomstuff.

Processed with VSCO with hb1 preset

Jolijn

We zaten te denken om iets geheel nieuws te gaan doen met onze blog, want we waren niet meer tevreden over onze eigen artikelen. Maar onze inspiratie was op. Niet voor alleen een weekje, maar het lukte gewoon niet om iets anders te bedenken. We zaten ook na te denken over volgend jaar, Hillene gaat studeren en ik (Jolijn) zit dan in V5. Allebei een druk jaar. Ik merkte zelf ook dat ik het bloggen steeds lastiger te combineren vond met sport, school en vriendinnen dit jaar. Laat staan volgend jaar!

Ik heb wel met plezier geblogd! Het was altijd leuk om mijn camera mee te nemen als ik een dagje wegging of dat ik een selectie van mijn vakantiefoto’s aan jullie kon laten zien. De interactie tussen de lezers vond ik eigenlijk het allerleukste! En het is ook heel grappig om te zien hoe je als blogger veranderd in de jaren. Ik moet echt bijna kotsen als ik een oud artikel van mezelf terug lees, haha.

We hopen dat jullie met plezier onze artikelen hebben gelezen en we willen jullie bedanken voor de lieve reacties die we met een glimlach altijd terug hebben gelezen!

Processed with VSCO with hb1 preset

Hillene

Zoals Jolijn al zegt, het was denk ik niet helemaal een verassing meer dat we stoppen. De laatste maanden ging het gewoon niet zo vloeiend meer, terwijl ik opzich wel de tijd ervoor had. Een beetje het gevoel alsof we Randomstuff uitgegroeid zijn. Na nog best wel vaak gebrainstormd te hebben over de blog en over wat we willen, zijn we eruit gekomen dat we gewoon gaan stoppen.

Het is natuurlijk jammer dat je nu niet meer in de blogwereld zit, maar het voelt ook als een opluchting. En met dit artikel hopen we het goed af te sluiten. Ik ga het schrijven en fotograferen missen, maar hopelijk vind ik snel een nieuwe manier om creatief bezig te zijn haha (:

Verdwijnen we nu compleet? Nope. Randomstuff.nl zal online blijven, dus onze oude artikelen en foto’s zijn nog terug te lezen en te bekijken. Ook ons Instagram account zal online blijven, maar we posten er niks meer op. Op Pinterest en Tumblr zal ik (Hillene) nog wel actief zijn, dus daar kun je mij nog volgen! En ook op Instagram zal ik actief blijven, onder mijn persoonlijke account. Daar kan ik mijn fotografie creativiteit goed in kwijt, en zo blijf ik nog in contact met mijn favo bloggers (jullie hihi). Dus volg mij zeker even hier als je nog iets van me wilt zien/horen haha (:

Afbeelding1

Als laatste willen we jullie bedanken voor het lezen van onze artikelen en het reageren. Zonder jullie hadden we het nooit zo lang volgehouden, haha (: Alle mensen die ik door het bloggen heb leren kennen, alle ervaringen die we hebben opgedaan, het was zo leuk en zo leerzaam. Dus lieve lieve mensen, bedankt voor alles, en heel veel geluk gewenst <3 En nu stoppen we voordat we nog emotioneler worden hahah…

Yours truly,

Processed with VSCO with hb1 preset

Hillene en Jolijn

 

FacebookEmailPinterest

10 Comments

 1. Clarieke 8 augustus 2016

  Aww sadd girls! Maar goed dat jullie hebben besloten te stoppen voordat het vervelend werd. Ga jullie blog missen maar stiekem deed ik dat al de afgelopen weken. Ik vond het altijd leuk de blog te lezen maar veel succes met andere dingen. Oke dat klinkt wel vaag maar goed.
  ???

  Beantwoorden
 2. Julie 8 augustus 2016

  Oh ik vind het echt jammer dat jullie ermee gaan stoppen maar ik begrijp het zeker! Toch ga ik jullie foto’s hard missen! Alvast heel veel succes met school en ik ga jullie zeker volgen op instagram zodat ik toch nog jullie foto’s kan zien! Xxx Julie

  Beantwoorden
 3. Lisa 8 augustus 2016

  Aaawh zo jammer meiden! Jullie artikelen waren echt goed, maar ik begrijp het wel. Ondertussen blijf ik gewoon lekker stalken op Insta 🙂

  Beantwoorden
 4. hanneverleysen 8 augustus 2016

  Wat jammer! Maar ik begrijp jullie ook wel. Ik wens jullie nog veel succes met alles wat jullie in de toekomst gaan ondernemen. Lieefs <3 .x

  Beantwoorden
 5. Emma 8 augustus 2016

  Ik vroeg me inderdaad al af waar jullie artikeltjes bleven.. Jammer, maar niks aan te doen! Als het beter voelt zo moeten jullie het zeker doen. Succes allebei volgend jaar en ik blijf jullie gewoon op IG volgen! 🙂 Bedankt voor alle leuke artikeltjes trouwens, liefss x

  Beantwoorden
 6. Janna 8 augustus 2016

  Wat ontzettend jammer! Heel veel succes met jullie drukke jaar 🙂

  Liefs!

  Beantwoorden
 7. Ambers Things 8 augustus 2016

  Het is echt heel jammer, maar als jullie van deze keuze gelukkiger worden, is dat het beste wat je kan doen. Heel veel plezier verder en heel veel succes volgend jaar xx ?

  Beantwoorden
 8. BySilke 9 augustus 2016

  Dit is echt super spijtig 🙁 Ik vind het heel stom om te zien dat er steeds meer leuke bloggers stoppen 🙁 Heel veel succes nog met alles! Dikke knuffel voor allebei 🙂

  Beantwoorden
 9. Klaske Slotboom 9 augustus 2016

  Awhh wat jammer meiden! Ik had het inderdaad wel een beetje aan zien komen. Bedankt voor al jullie leuke schrijfsels en ik ga jullie blogjes missen, maar blijf jullie natuurlijk gewoon volgen op instagram ? Liefs!

  Beantwoorden
 10. Arjanne 9 augustus 2016

  Ahh wat jammer dat jullie stoppen! Alle artikeltjes die jullie hebben gepost waren superleuk om te lezen en jullie foto’s erbij waren prachtig! <3

  Beantwoorden

Geef een reactie