Outfit: Binnenplaats in Barcelona

Hola chicas! Het is weer lekker rustig hier op randomstuff.nl, heel erg sad. Daarom was het wel weer tijd voor een nieuw artikel, en niets minder dan een outfit uit Barcelona! Inmiddels ben ik al een week terug uit deze geweldige stad, waar ik ook twee outfits met Anniek heb geschoten. En vandaag laat ik nummer één aan jullie zien, met alleen maar favoriete items van mij:

IMG_8682a IMG_8706a

Hoe lang ik al een witte broek wilde? Veel te lang. Dus toen het eindelijk lente werd, ging ik op zoek naar een witte broek. Ik paste enorm veel verschillende modellen, maar ik vond niks. De een scheen veel te veel door en de ander zat gewoon niet mooi. Toen ik een paar weken geleden bij Mango eindigde, wist ik dat ik daar ging slagen. Vijf verschillende modellen, en daar zat er gelukkig één tussen. Ik slaag vaak voor broeken bij Mango, dus dat is top.

IMG_8692a IMG_8742a

Een witte broek is eigenlijk met alles te combineren wat een beetje netjes en classy staat. Hier combineer ik hem met een off the shoulders-top. Om eerlijk te zijn, was ik niet persé op zoek naar zo’n model, omdat ik dacht dat het me niet zou staan. Ik zocht meer iets met cut-out-shoulders. Maar dit patroontje en kleur vond ik zo gaaf, dat ik hem wel moest passen. En toen ik hem aan had, was ik eigenlijk verbaasd dat hij nog zo leuk stond. Dus, toen moest hij mee!

IMG_8731a

De top komt van Stradivarius, een kledingwinkel die ik eerst niet kende. Ik had hem in Amsterdam één keer gezien, maar in Barcelona zat hij heel veel (net als nog veel meer leuke winkels trouwens…). De kleding daar is niet duur, en heel cute. Ik heb verder ook nog best wat geshopt in Barcelona, dus ik denk dat er een zomershoplog aan komt!

IMG_8744a

Om mijn outfit af te maken, droeg ik mijn grijze Puma sneakers. Deze outfit droeg ik een keer met uitgaan, en een dagje stad lopen. En dan zijn deze sneakers perfect. Door de dikke zool lopen ze net wat fijner dan Allstars of Vans. Wij moesten steeds best wel wat lopen vanaf ons appartement naar de stad of clubs, dus dan was een wat dikkere zool geen luxe. En ze staan ook gewoon heel gaaf bij een witte broek (:

IMG_8721a

Verder droeg ik geen kettingen/armbanden/ringen omdat a. ik die niet in mijn koffer meer had gestopt want inpakstress en ik had er dus niet meer aan gedacht en b. mijn bijgekleurde huid kon ook wel zonder versieringen (:

IMG_8725a

Top: Stradivarius // Broek: Mango // Sneakers: Puma Trinomic Soft

Als je je afvroeg waar de foto’s zijn gemaakt: in het binnenplaatsje in ons appartement. Ik was dus in Barcelona voor een week met zeven andere meiden en ons appartement was dus zo cute dat het ook nog een binnenplaats had. Een enorm fotogenieke binnenplaats ook. Dus hier moesten Anniek en ik natuurlijk wel outfitfoto’s maken. We hebben trouwens ook nog een andere outfit geshoot in Barcelona zelf, waarvan Annieks’s foto’s al op haar blog staan…

Met gave kledingwinkels en nog veel meer gaafs was Barcelona echt top, en ik heb er ook heel wat gefotografeerd. Ik hoop snel een soort traveldiary te schrijven over deze top examenreis! Maar eerst krijg ik morgen te horen of ik ben geslaagd…

Dragen jullie wel eens off the shoulder-tops? 

xx Hillene

Foto’s gemaakt door Anniek

FacebookEmailPinterest

9 Comments

 1. Clarieke 15 juni 2016

  Gave outfit! Staat je goed ? En wat een mooie locatie ? Heel veel sterkte morgen x

  Beantwoorden
 2. BySilke 15 juni 2016

  Ooh, hoe leuk dat je ook met Anniek naar Barcelona was! Aan haar verslag te zien was dat een hele fijne week. Toffe foto’s en outfit ook, ik verlang al dat ik met zo’n kleren kan rondhuppelen in de zon in de plaats van met een regenjas, haha. Liefs!

  Beantwoorden
 3. Emma 15 juni 2016

  Supergaaf zeg dat je naar Barcelona bent geweest! Je outfit is zo leuk, de top is echt super pretty<3 X

  Beantwoorden
 4. De top is zo leuk! Barcelona is een mooie stad he? Ik ben er vorig jaar geweest en loved it 🙂 X

  Beantwoorden
 5. Klaske 16 juni 2016

  Oeh, wat een toffe outfit Hillene! Die top staat je echt heel erg mooi, wauwie. En heeel veel succes vandaag met de examenuitslag, hopelijk kan je aan het einde van de middag gewoon de vlag uithangen. Liefs

  Beantwoorden
 6. Tessa 16 juni 2016

  Wat een ontzettend toffe plek op foto’s te maken!

  Beantwoorden
 7. Roos | Soitsrose 16 juni 2016

  Witte broeken zijn heel tof alleen als het regent (zoals deze week) worden ze heel snel vies, wel jammer.

  Beantwoorden
 8. Arjanne 16 juni 2016

  Wat een toffe outfit! Van die off-sholder dingen zijn echt leeuukk!!

  Beantwoorden
 9. Esther 23 juni 2016

  Vette foto’s zijn het geworden joh!! 🙂

  Beantwoorden

Geef een reactie