New Month: Juni ’16

Juni, aka zomer, staat voor de deur. Wat gaat de tijd toch snel. Dat zomergevoel heb ik inmiddels wel, doordat ik al een week zomervakantie heb. Maar ik snap dat als je dat niet hebt, zomer nog ver weg lijkt. Het weer was ook niet helemaal top de laatste dagen, maar dat gaat hopelijk veranderen. En dan is het hopelijk zo zomer <3

Mei

What happened in mei? Heel erg veel. Ik had meivakantie (ja, mijn leven bestond/bestaat op dit moment uit heel veel vakantie hihi) en daarna moest ik hard aan de bak. Of eigenlijk in de vakantie al. Ik heb nog wel met mensen afgesproken, maar heb vooral hard geleerd. Van 12 mei tot 20 mei maakte ik mijn examens. Die week heb ik ook verder niks gedaan, alleen maar examens gemaakt en geslapen, haha. De laatste dagen van mei heb ik enorm uitgerust, geshopt en gefeest dat het voorbij is (: Ik schreef nog een update over examens en vakantie, die je hier kunt lezen. Ook ging ik naar 5SOS waar ik enorm van genoten heb! Het concert was heel gaaf en geweldig om hun live te zien spelen.

IMG_8389a

Deze witte bloemen maakte me enorm vrolijk deze maand (: 

Juni

En nu dus juni! Deze maand staat alleen maar in het teken van vakantie (I’m so sorry als ik jullie nu enorm jaloers maak…). Ik ben as we speak in Barcelona voor een week, dus dat vakantie vieren lukt heel goed! Ik hoop echt een gave tijd te hebben, maar dat gaat helemaal goedkomen denk ik. Samen met zeven vriendinnen ga ik genieten van zon, strand en stad. Maar daarover later meer (:

Uitslag & gala

Allereerst is juni natuurlijk de maand waarin ik hoor of ik geslaagd ben en een VWO-diploma mag ontvangen. Ik ga er eigenlijk stiekem wel vanuit dat het gaat lukken, maar je weet maar nooit. Ik voel ook totaal nog geen spanning voor de uitslag, dus dat is heel fijn! Verder heb ik deze maand het eindgala met alle leuke schoolmensen, dus daar heb ik ook heel veel zin in (: Ik zal nog een foto van mijn galajurk laten zien een keertje, maar denk alvast maar aan glitter haha.

IMG_4137a

Afspreken met bloggers

Na mijn update artikel waarin ik vroeg of er bloggers waren die wilde afspreken, kreeg ik best wel wat reacties. Super leuk, want het lijkt me heel gezellig om met fellow blogmaten foto’s te maken en te kletsen. Als ik terug ben uit Barcelona, heb ik daar genoeg tijd voor. Hopelijk schijnt de zon dan ook een beetje, dat zou wel top zijn.

Weekendje Keulen met mama

En alsof juni nog niet leuk genoeg is, ga ik ook nog een weekendje weg met mijn moeder naar Keulen! Een weekendje stad vind ik geweldig, en Keulen lijkt me ook echt heel tof!

Goals

 • Genieten van vakantie en vriendinnen: Op vakantie gaan met mijn lieve vriendinnen is geweldig, maar stiekem ook wel een beetje een afscheid. Het is een van de laatste keren dat we zo met z’n allen iets doen, want daarna gaan we allemaal onze eigen wegen. Niet teveel aan denken, maar daarom moet ik wel enorm gaan genieten! En dat gaat ook wel lukken hoor (:

Beauty: Maybelline Brow Drama Pomade Crayon

Eyestudio Brow Drama Pomade Crayon - Brow Pomade - Maybelline

Oke, dit lijkt me zo’n gaaf product dat ik het wel even moet delen met jullie. Deze brow pencils van Maybelline zijn een soort poeder en potlood ineen voor je wenkbrauwen. Ideaal toch? Lijkt me snel werken, en ook best precies. Hier ben ik dus heel benieuwd naar!

Quote: I love places that make you realize how tiny you and your problems are

I Love Places – Love Quotes

Zo, ik ga snel verder met de laatste dingen inpakken voor m’n reis (waar ik op dit moment al ben als jullie dit lezen, maar goed zo gaat dat met blogartikelen inplannen…). Ik laat hopelijk wat van me horen op Instagram in deze tijd en zal als ik terug ben ook zeker dingen delen hier! Maar tot die tijd kun je hier foto’s van palmbomen verwachten hihi (:

Hebben jullie zin in deze maand? 

xx Hillene

FacebookEmailPinterest

2 Comments

 1. Roos 1 juni 2016

  Wat tof zo’n gala zeg!

  Beantwoorden
 2. LOUISE - LOUVETTE 1 juni 2016

  Ik heb nog geen zomergevoel want regen en stapels huiswerk… Veel succes met je goals!

  Beantwoorden

Geef een reactie