Update | Zomervakantie?

Het einde. Zo voelde het niet, maar dat was het zeker. De laatste vijf minuten dat ik hier iets deed wat met school te maken had. Ik keek nog eens mijn examen door en naar de klok voor me. De concentratie was ver te zoeken, want ik had voor mijn gevoel alles naar kunnen ingevuld. Toen de bel ging, zuchtte ik van opluchting. Het is voorbij. Thank goodness.

IMG_8330a

Iets meer dan een week geleden, toen het grote feest nog moest beginnen en het weer veel te mooi was om te leren. 

Zo voelde ik me op vrijdagmiddag 16:30. Mijn allerlaatste examen achter de rug, en ik kon eindelijk instorten. Dat had ik eigenlijk de dag ervoor al gedaan, maar toen moest ik er helaas nog eentje. Ik deed VWO-examen en moest acht keer drie uur blokken. Omdat al mijn vakken de examens in de eerste zes dagen hadden, had ik dus geen dag pauze en had ik er twee keer twee op een dag. Behoorlijk slopend. Wat ik wel geleerd heb deze week? Tussen examens in nog wat leren lukt niet. Ik was elke avond óf moe óf nerveus óf druk haha. Gelukkig had ik me gewoon goed voorbereid voor de examens, dus elke avond keek ik de stof een beetje over. En het enige wat je blij maakt in die week van strijden is de Centraal Eindexamens Facebookpagina. Ik heb een paar keer hardop gelachen, zo heerlijk (:

De kans dat ik slaag ligt wel op 98% denk ik (die 2% omdat 100% zo eng klinkt, maar goed de kans is vrij groot dus). Ik heb steeds wel mijn examens nagekeken, dus daardoor kon ik wel een redelijk beeld krijgen van mijn resultaat. Maar de normering kan alles nog veranderen, dus cijfers durf ik nog niet te voorspellen.

IMG_8358a

En nu regent het alleen maar 🙁

Maar genoeg met het klagen, nu heb ik (als eerste van iedereen op school hihi) zomervakantie. Al werkt het weer niet echt mee, wat wel wat jammer is. Wat ik ga doen? Te veel om op te noemen. Gisteren was ik bij het concert van 5SOS, wat een mooi begin was. Verder ga ik deze week uitrusten, shoppen en met vriendinnen vieren dat het voorbij is! Volgende week zit ik in Barcelona, waar ik nu al enorm naar uitkijk. Zon, stad en strand <3 Natuurlijk neem ik mijn camera mee, zodat ik wat leuke artikeltjes erover kan schrijven. In de tijd dat ik thuis ben wil ik mijn kamer opruimen (en alle schoolzooi weggooien) en over deze awesome blog brainstormen. Hoe gaan we verder met Randomstuff? Genoeg tijd om over na te denken.

Oh, en het lijkt me ook wel leuk om af te spreken met leuke bloggers en een middagje te shooten ofzo! Mail of Instagram DM me maar als het je gezellig lijkt (:

Succes als je nog geen zomervakantie hebt (wat dus 99% van jullie is oeps) en sterkte met de laatste loodjes! 

xx Hillene

FacebookEmailPinterest

10 Comments

 1. BySilke 22 mei 2016

  Ooooooh, geniet maar van je vakantie hoor. Hopelijk helpt het als je weet dat ik nog moet beginnen met mijn examens? 😉 Dinsdag start ik en op 14juni hebben we samen vakantie, hihi. Veel plezier in Barcelona, daar zal het weer vast wat mooier zijn! liefs 🙂

  Beantwoorden
 2. Super fijn dat je nu vakantie hebt na zulke examens! Geniet van je vakantie en ik ben benieuwd over je blogposts over Barcelona. Hopenlijk wordt het in Nederland ook snel mooi weer. Ik heb nog 2 weken stage te gaan, donderdag heb ik de eindbeoordeling. Dan nog 3 weken school (denk ik) en dan heb ik ook alweer vakantie. xx

  Beantwoorden
 3. Janna 22 mei 2016

  Yay! Wat zal jij blij zijn 🙂 En nu maar afwachten… Het lijkt me trouwens zeker een keer leuk om te shooten. Ik heb komende week tentamens en dan nog een maandje colleges, maar echt heel weinig. Dus zeker tijd dan!

  Beantwoorden
 4. Roos 22 mei 2016

  Wat leuk dat je nu al vakantie hebt en dan ga je ook nog eens naar Barcelona toe! Kan niet beter toch?! Het lijkt me heel leuk om deze zomer een keer af te spreken ik weet alleen niet of we echt dicht bij elkaar in de buurt wonen, anders lijkt het me in ieder geval een leuk idee!

  Beantwoorden
 5. Wat fijn dat het achter de rug is rn dat je er met een goed gevoel op terug kijkt! Hopelijk haal je het allemaal in 1x! Geniet van Barcelona aankomende week en uiteraard van je wel verdiende vakantie:).

  Beantwoorden
 6. Clarieke 22 mei 2016

  Oh wat verlang ik naar die woensdag dat het voor mij ook voorbij is, wel een beetje jaloers :’) maarja laatste loodjes!

  Beantwoorden
 7. rachelkromdijk 23 mei 2016

  oh heerlijk een vakantie ik verlang er ook echt naar!

  Beantwoorden
 8. LOUISE - LOUVETTE 23 mei 2016

  Nu genieten! Heb je verdiend na je examens!

  Beantwoorden
 9. Klaske Slotboom 23 mei 2016

  Yay Hillene, zo fijn dat je ze allemaal gehad hebt! Ik ben nu ook klaar waaah hihi. Oh en die facebookpagina, i feel you girl, vooral die polls haha. Megavet dat je naar Barcelona gaat, ik ben wel een beetje jaloers hoor, hihi. Oh en ik zou het zeker leuk vinden om een middagje te shooten ofzo 🙂 Liefs

  Beantwoorden
 10. Cato 23 mei 2016

  Wat leuk dat je al vakantie hebt! Nog één maandje en ik ben er ook van af!

  Beantwoorden

Geef een reactie