New Month: Mei ’16

April is ook weer voorbij gevlogen, en het is vandaag 1 mei! De meivakantie is in volle gang en je zou het niet zeggen, maar het is gewoon lente. Laten we het weer van afgelopen weken maar gauw vergeten en vooruit kijken naar de komende weken en komende maand: mei 2016.

IMG_8308a

Artikelen zoals mijn roomtour, die al eeuwen op mijn to-write lijstje staan, komen er hopelijk ook aan in de periode na mijn examens. Beschouw deze gave ‘milk-bottle’ maar als een sneak-peak (: 

April

De maand begon met heel fijn weer. Jolijn en ik schoten outfitfoto’s in de zon en inmiddels staan ze allebei online, haha. Dat dat even heeft geduurd, komt omdat we allebei lekker druk zijn. Dat is ook de reden dat er zo weinig artikelen online zijn gekomen, super sad. Ik had mijn laatste toetsweek (die goed ging dus dat is fijn!) en sloot daarmee mijn schoolexamen af. Ook had ik nog wat proefexamens en was het tijd voor feestjes. De laatste schooldag was geweldig en ik heb zo genoten <3 Het is raar om alles af te sluiten, maar aan de andere kant is  het ook wel een hele mooie periode! Door het rare weer heb ik nog niet kunnen hardlopen, dus dat is wel jammer. Verder heb ik niet teveel gestresst vind ik zelf, dus die (dat?) goal is ook weer gehaald (:

Mei

En dan nu mei! Dé maand van het jaar waarin ik moet knallen. Acht examens voor de boeg en dan is het voorbij. Want mei is ook de maand waarin ik zomervakantie krijg. Dat is toch te bizar voor woorden? Ik weet het, ik weet het.

Examens

Examens dus. Het moment om alles van de afgelopen zes jaar strijden in één toets te stoppen. Heel eng, maar goed. Ik begin 12 mei met mijn eerste examen en heb 20 mei al de laatste. Acht examens in zes dagen. Ik denk dat je me daarna kunt opvegen (: Wat ik er verder over moet zeggen, weet ik niet zo goed. Ik ga me deze eerste dagen van mei nog goed voorbereiden, en daarna dus knallen.

Vrijheid? 

En de laatste week van mei dan? Wat doe je dan? Honestly, ik heb geen idee. Misschien stort ik wel in een diep gat, heb ik nog wel een leven? Ik voorspel dat ik eerst ga instorten, maar dat ik er wel weer bovenop kom (hé gelukkig). En dan is het tijd om dingen te doen die een normale scholier niet kan doen. Ergens gaan lunchen op een doordeweekse dag. Uitslapen. Picknicken (please, laat het weer meewerken). Bloggen. Heel veel bloggen. Ik zie er nu al naar uit!

Goals: 

 • Hotspots ontdekken dichtbij. Wie zegt dat er alleen maar gave hotspots in de grote steden zitten? Ik wandelde laatst door mijn eigen dorp en kwam meerder onwijs leuke tentjes tegen. Daar moet ik dus binnenkort heen.
 • Genieten van 5SOS. Want ik ga deze maand ook nog even naar het Sounds Life Feels Live concert van 5SOS. Had ik al gezegd dat het een druk maandje wordt?

IMG_7951a

Fashion: Oversized Denim

Ik ben denk ik verliefd op Jolijn’s oversized denimjack. Ze droeg hem al in deze twee outfits, en hij staat zo gaaf! Toen ik laatst een tweedehands winkeltje instapte, paste ik dus ook gelijk zo’n jack. Alleen beetje jammer dat de enige betaalbare die ze hadden XXL waren, waar oversized dus zo letterlijk is dat mijn armen drie keer in de mouwen passen, haha. Dus ik ga nog even verder op zoek.

Quote: Don’t give up now! 

Bron

Voor al mijn geliefde andere examenstrijders: We can do this! De allerlaatste loodjes.

Let me know, doe jij ook examens deze maand? Heel veel succes dan! En doen je geen examens? Ook heel veel succes deze maand (: 

xx Hillene

FacebookEmailPinterest

5 Comments

 1. Roos 1 mei 2016

  Je spijkerjasje vind ik echt heel erg tof!

  Beantwoorden
 2. catoweemaes 1 mei 2016

  Leuk, dat oversized spijker jasje!

  Beantwoorden
 3. Ik ben benieuwd naar je roomtour. Het spijkerjasje is heel leuk! xx

  Beantwoorden
 4. hanneverleysen 1 mei 2016

  Heeel veel succes met je examens meid! Ik heb pas in juni mijn examens. Van 9 t.e.m. 23 juni moet ik elke dag (behalve in het weekend natuurlijk) 1 à 2 examens afleggen. Gelukkig hebben we maar 2 keer per jaar examens…

  Beantwoorden
 5. LOUISE - LOUVETTE 4 mei 2016

  Zo’n leuk artikeltje! Veel succes met je goals!

  Beantwoorden

Geef een reactie