Monthly Favorites | May

Drukte, drukte, drukte. Even een sorry voor het heel lang niks plaatsen op deze (nu nog) uitgestorven blog! Want daar gaat verandering in komen. Nu alle weekendjes weg, examenstress en toetsen langzamerhand verminderen kunnen we weer wat aandacht geven aan onze blog! Wij zijn trouwens niet zo goed in dat ‘vooruit plannen’. Misschien moeten we daar eens wat aan gaan doen, haha. Maar goed, ik kan jullie hopelijk tevreden stellen met mijn monthly favorites van mei!

FASHION ACCESSOIRE

DSC03846
Alhoewel de maand mei nog niet echt is afgelopen, heb ik deze maand wel wat favorites verzameld. Ik heb bijvoorbeeld dit leuke schelpenarmbandje herontdekt. Het lag onder een laag stof (nee grapje) in mijn ‘vakantiearmbandjes-laatje’. De laatste tijd zie je steeds mensen met van die leuke schelpenarmbandjes -en kettinkjes lopen, en ik vind het echt een leuke trend. Lekker zomervakantie-achtig. Dit armbandje draag ik eigenlijk vooral als enkelbandje. Staat goed bij zongebruinde huid en een paar leuke slippers!

BEAUTY
DSC03838
DSC03839
Op gebied van beauty is deze Foamy Face Wash van SABON mijn favoriet van deze maand! Dit is dus een gezichtsreiniger (wow) met allemaal natuurlijke producten. Na het gebruiken van deze Face Wash heb ik echt het gevoel dat mijn gezicht goed schoon is en ik krijg er geen irritaties van, ondanks mijn gevoelige huid. Dus dat is heel positief!
DSC03842
Én deze foam is echt heel zacht. Echt.

INTERIOR
DSC03837
DSC03847
Qua interieur heb ik deze pot gekozen. Ik ben eens op een zondagmiddag creatief geweest, en heb ik deze pot gerestyled. Deze leuke pot lag ergens in de bijkeuken en toen had ik er een DIY op losgelaten. Touw, lijm en wikkelen maar! Heel simpel én het staat heel leuk in je interieur.

LIFESTYLE, MUSIC
DSC03812
Waar ik de laatste tijd ook iedere dag mijn tijd aan besteed is gitaar spelen. Deze Spaanse gitaar vond ik een paar maanden geleden ergens op zolder (ja ik weet het, klinkt raar) en ben ik mezelf akkoorden aan gaan leren. Heel ontspannend voor mij, even gitaar spelen en zingen. Ik ben wel van plan om een keer een paar lesjes te nemen om alle akkoorden te leren en wat handige trucjes. Dit is wel mijn nummer 1 van al mijn monthly favorites, denk ik.

FOOD
DSC03851
DSC03849
Ik neem mijn woorden terug. Deze koekjes staan echt stipt op #1. Dit zijn serieus de lekkerste koekjes ooit. Verkade Digestive Vanille Cream. En die vanille cream maakt ‘m!!!
Woorden schieten te kort. ZO LEKKER. Dus koop ze maar gewoon en geniet, zou ik zeggen. Dit is niet gesponsord, ik vind ze gewoon heel lekker.

Heb jij nog  favorites van deze maand?

x Jolijn

FacebookEmailPinterest

5 Comments

 1. Roos 19 mei 2016

  Die koekjes, Ze zien er zo lekker uit! Maar wat is het gaaf dat je jezelf akkoorden aan leert zeg.

  Beantwoorden
 2. Klaske Slotboom 19 mei 2016

  Leuk zeg, dat schelpenarmbandje! Enne, wat gaaf dat je jezelf gitaar leert spelen! En die koekjes, woah (ik denk alleen dat ik ze niet mag helaas). Liefs

  Beantwoorden
 3. LOUISE - LOUVETTE 19 mei 2016

  De koekjes zien er echt heerlijk uit! Leuke spulletjes!

  Beantwoorden
 4. Femke 20 mei 2016

  Wat tof dat je jezelf aan het leren bent om gitaar te spelen. Dat zou ik ook zó graag kunnen. Ooit wel een poging gedaan overigens, maar… Gefaald. En die koekjes zien er ook zó lekker uit!

  Beantwoorden
 5. Myrthe 21 mei 2016

  Wat een leuk idee van die pot! Staat een stuk minder ‘simpel’ 🙂

  Beantwoorden

Geef een reactie