Trend: Coachella 2016

Afgelopen weekenden waren de weekenden van het heel bekende festival Coachella. Dit festival luidt het festivalseizoen in, in de droge woestijn iets buiten LA. Het festival is bekend om de gave artiesten, maar ook de festivalgangers zijn interessant. Of nouja voor fashionliefhebbers vooral hun outfits. Doordat er veel fashioniconen rondlopen, liggen de nieuwe trends van 2016 voor het oprapen. Ik spotte ook wat trends, die ik graag met jullie deel! (Via foto’s hoor, ik was er niet zelf haha, I wish…)

Als je vorig jaar onze blog ook al las, weet je dat ik toen ook al wat schreef over Coachella. Maar toen ik dit jaar naar de outfits van de festivalgangers keek, wist ik dat ik er weer wat over wilde schrijven. Het ziet er gewoon zo leuk uit allemaal en de trend eruit pikken vond ik ook leuk om te doen (: Dus kijk mee naar de trends:

Chokerchokercoachella

Urban Outfitters // Asos.com // Urban Outfitters

Op het gebied van sieraden sprong er één item wel echt uit dit jaar. Namelijk, de choker-ketting. Zoals Taylor Swift het mooi verwoorde op Instagram: ‘I feel like maybe chokers are the new flower crowns?’ Chokers zien we al een tijdje steeds meer terugkomen, en ik vind het opzich wel gaaf staan! Zelf heb ik er nog geen, maar ik denk dat dat snel gaat veranderen (: Die velvet varianten vind ik net wat liever staan dan die anderen, dus misschien dat ik eerst zo eentje ga proberen.

Kimono’s

kimonocoachella

H&M – 29,99 euro// H&M – 14,99 euro //

In de hete dorre woestijn is luchtige kleding een must, maar ook voor onze soms wat minder warme zomers zijn kimono’s super fijn. De lange versies kun je makkelijk over een shortje en een top dragen, en ziet er heel bohemian uit (: Ik heb zelf zo’n korte versie al, maar die lange zijn ook wel erg gaaf!

Bandanas

bandanacoachella

New Look – 4,99 euro // Boohoo.com – 9 euro // Boohoo.com – 9 euro

Bandanas zag je ook heel veel, en dan op elke mogelijke manier zoals je hem kan dragen. In je haar, om je nek, als armband, enzovoort. Afgelopen zomer heb ik aardig wat bandanas gedragen, ik vind ze zo leuk staan! En perfect voor de zomer (:

Gehaakt

crochetcoachella

H&M – 14,99 euro // H&M – 12,99 euro // River Island – 35 euro

Als laatste kon je ook veel gehaakte tops vinden op Coachella. Deze ‘crochet’ tops lijken op kanten tops, maar zijn toch echt wat anders. Ik vind ze er in ieder geval heel tof uitzien! Ze zijn helemaal festivalproof, maar ook met een nette broek of rok gecombineerd kan het juist wat meer classy staan.

Ik hoop dat jij zo een beetje fashioninspiratie hebt opgedaan voor de zomer! En wil je nog meer inspiratie? Zoek dan gewoon op Pinterest naar Coachella outfits, en je vindt genoeg leuks. Hoewel sommige outfits niet heel fijn zijn in ons niet-woestijnland, kun je ze natuurlijk wel dragen als je op vakantie gaat (: En hopelijk gaan we ooit allemaal naar Coachella en kunnen we helemaal losgaan met gave outfits, haha.

Wat vind jij van deze trends? 

xx Hillene

FacebookEmailPinterest

5 Comments

 1. Roos 25 april 2016

  Vooral die bandanas en de gehaakt tops vind ik heel tof! Sowieso ben ik (net als jou denk ik) helemaal weg van die sfeer qua kleding op Coachella.

  Beantwoorden
 2. Jamey 25 april 2016

  Ik vind de kimonos echt super!

  Beantwoorden
 3. Amy 25 april 2016

  Ik vind kimono’s echt geweldig! Ik hoop er dit jaar ook nog een paar mooie te bemachtigen en hopelijk is het weer hier dan ook goed genoeg.

  Beantwoorden
 4. Janneke | Crafty Time 25 april 2016

  Bandanas vind ik echt super leuk!

  Beantwoorden
 5. catoweemaes 25 april 2016

  Chokers vind ik ook echt super vet!

  Beantwoorden

Geef een reactie