Personal | 8 Questions

Wat lijkt deze blog soms dood. Naja, de blog zelf kan niet leven eigenlijk. Dan zal ik het anders zeggen; wat lijken wij soms dood. Ik kan wel een hele spijtbrief aan jullie schrijven (typen), maar goed, dat verhelpt de stilte hier ook niet. Hillene zit midden in haar laatste toetsweek -wat nogal een belangrijke week is in VWO6- en ik had deze weken veel dingen te doen na school. Vandaar dat we geen tijd konden vrijmaken voor de blog. Maar er was een rots in de branding die vandaag dit artikel kon typen. Leuk dat ik mezelf zo noem.

DSC02978
Nou goed, ik dacht, laat ik even een verhaaltje typen over hoe het zoal met mijn leven gaat. Voor de geïnteresseerden. Ik heb op internet een stuk of 8 leuke vragen opgezocht die er voor gaan zorgen dat jullie mij wat beter leren kennen. Ze zijn trouwens echt ontzettend random. Net de foto’s.

1. Waar was je drie uur geleden? En denk je dat iemand je stalkte?
Heftige vraag. Op dit moment is het 19:52 en om 16:52 was ik thuis. Ik had echt vet veel zin in knakworst, dus dat ging ik even klaarmaken. Uhm.. Ik hoop dat niemand me stalkte. En als het wel zo was, was het m’n kat. Die beesten kunnen je echt op zo’n manier aanstaren.DSC036532. Wat heb je vroeger altijd gewild? Heb je het ooit gekregen?
Ik wilde altijd een pony. Ja. Heerlijk cliché, maar echt. Ik dacht gewoon dat ik een Shetlandpony in de voortuin kon hebben. Lees die laatste zin nog eens, dan kan je gelijk de tweede vraag beantwoorden. Helaas, it’s a no.

3. Wat was de laatste foto die je met je telefoon hebt gemaakt?

Deze! Was bij een feestje, vandaar dat mooie groene licht. Love it.
IMG_42904. Wat vind je leuker, een boek lezen of een film kijken?
Het ligt er aan wanneer! Tijdens schooldagen een film kijken, tijdens de vakantie een boek lezen. Ook kijk ik ’s winters liever films. Dat komt omdat je dan lekker met een dekentje, een kopje thee en kaarsjes aan een film kan kijken. Heerlijk.

5. Ben je meestal laat, te vroeg, of precies op tijd?
Meestal ben ik precies op tijd! Op school ben ik precies op tijd/te vroeg, ik hou niet zo van die ‘bijna te laat stress’. Als ik niet zo’n lange nachtrust heb gehad kan ik nog wel eens te laat komen, maar dat geldt dan eerder voor voetbal dan school, haha.

6. Noem 3 dingen die je in de natuur het mooiste vindt.
Dit is oprecht een moeilijke vraag. Er zijn zo veel mooie dingen in de natuur! Maar, als ik er maar 3 mag zeggen zijn dat bergen, palmbomen en zonsondergang/zonsopgang. Bergen zijn altijd zo indrukwekkend en in elk seizoen mooi. Palmbomen doen me gewoon denken aan en of ander exotisch resort (dus gewoon even naar de Eemhof). En ik vind de kleuren in de lucht van de zonsondergang/zondsopgang super mooi!
DSC02326
DSC024207. Wat doe je in je vrije tijd?
Wat is dat? Nee grapje, ik mag niet zeuren. In mijn vrije tijd speel ik het liefste gitaar of piano, maak ik een artikel, kijk ik een film of schiet ik mooie plaatjes met mijn fotocamera! En als studieontwijkendgedrag kijk ik Youtube filmpjes.

8. Wat zijn je 5 meest favoriete etenswaren?
Beste vraag. It’s all about food!!! Een paar dingen die ik echt lekker vindt zijn; ontbijtkoek, banaan, brownie, rozijnen en croissantjes. Ik kan echt veel meer lekkere dingen opnoemen, maar hier dacht ik als eerste aan. En het leuke is, is dat ze echt niks met elkaar te maken hebben.
Schermafbeelding 2016-04-13 om 21.09.46

Goed, dit waren de 8 vragen dan! Ik denk dat jullie me echt vet goed kennen nu. Nee grapje, maar hopelijk was het wel leuk om te lezen. Als jullie nog extra vragen voor mij hebben, mag je die altijd stellen in de comments!
IMG_8243a
Laten we afsluiten met deze extraordinaire selfie wat tevens een sneakpeak is van het volgende artikel! Stay tuned.

Liefs, Jolijn

FacebookEmailPinterest

2 Comments

  1. Roos 14 april 2016

    Dit is zo’n leuke post! Nummer 1 vond ik wel een beetje een creepy vraag maar oké. Jullie 2 zijn zo gaaf ik hoop dat ik ooit zo ver kom met mijn vriendin!

    Beantwoorden
  2. Lisa 14 april 2016

    Wat een grappige vragen. Dat van dat paard is zo herkenbaar. Ik dacht vroeger dat ik ook wel een paard kon stallen in onze achtertuin.

    Beantwoorden

Geef een reactie