New Month: April ’16

De zomertijd is ingegaan, de temperaturen stijgen langzaam aan en het wordt helemaal duidelijk: de lente is begonnen! De vogeltjes fluiten en iedereen krijgt weer energie. De zon gaat weer mooi onder (de lucht is mega roze nu ik dit schrijf) en het is een teken: Tijd voor april.

IMG_8031a

Deze tulpen stonden zo mooi in huis, kijk die kleurtjes! 

Maart

Maart was gezellig druk voor mij. Ik trad op met ons schoolorkest in een theater, haalde mijn theorie-examen voor autorijden en was erg veel avonden op school of in de stad. Het was soms wat hectisch, maar het was wel allemaal heel leuk en ik heb goed genoten! Doordat er zoveel te doen was, is de tijd me echt voorbij gevlogen en bam, nu zit ik in mijn laatste lesweek! De vrije dagen met Pasen waren ook erg fijn. Zo ging ik nog een dagje shoppen in Utrecht (verslagje van die dag hier), en kon ik ook eindelijk weer hardlopen! Dat voelde erg goed, dus dat gaan we snel weer doen.

April

Afsluiten…

Laatste lessen, laatste toetsweek, laatste schooldag. Het klinkt allemaal zo definitief en zo onrealistisch. Maar het is bijna voorbij, wat ook betekent dat ik hard aan de bak moet. Nog even heel hard presteren en daarna vakantie (: In deze periode zal het dus ook zeker wat rustiger zijn hier op Randomstuff. Ik moet echt ‘priorities’ stellen en dat is op dit moment school en al het geregel daaromheen. Maar geloof me, ik heb nu al zin in de periode erna, waarin ik weer hard aan de slag kan met bloggen!

Beginnen met andere dingen! 

Aan de andere kant beginnen er ook wat gave dingen deze maand. Zo heb ik in April mijn matchingdag van de studie waar ik me voor heb ingeschreven, dus dat is best wel spannend! En de meivakantie begint ook deze maand, maar dit zal vooral in het teken staan van leren voor mijn examens…

Goals: 

 • Genieten van de lente: dus naar buiten! Hardlopen, gewoon een rondje lopen, whatever. Maar de hele tijd achter mijn bureau is ook niet goed, en dan mis ik zomaar het heerlijke lenteweer.
 • Niet teveel stressen. Het wordt druk, maar het gaat allemaal goedkomen. Dus keep it cool (: En genieten van de meivakantie!

IMG_8073a

Fashion: Bomber Jackets

Nu het weer er zo mooi gaat uitzien, kunnen de dikke winterjassen even blijven hangen. Bomber jackets zijn daarvoor een goede vervanging! Dit exemplaar kocht ik zelf afgelopen maand bij Only, en ik ben er super blij mee. Maar ook als het wel weer iets kouder is, dan kan zo’n jasje goed over een blouseje in combinatie met gave sneakers. Of over een jurkje/playsuit. Of op mom jeans. De mogelijkheden zijn eindeloos (:

Muziek: Nine Track Mind – Charlie Puth

Als laatste nog een album wat ik de laatste tijd veel beluister: Nine Track Mind van Charlie Puth. Charlie kan echt goed zingen en zijn liedjes zijn zo vrolijk allemaal! Geweldig voor de lente. Hij komt ook naar Nederland binnenkort, maar dan kan ik helaas niet… Luister hier zijn album via Youtube, goed om in de lentestemming te komen (:

Wat doen jullie deze maand? 

xx Hillene

FacebookEmailPinterest

6 Comments

 1. Roos 1 april 2016

  De muziek van Charlie is echt geweldig!

  Beantwoorden
 2. Femke 1 april 2016

  Succes met je goals! Ik ben ook,al enkele dagen toertjes gaan lopen en het voelt echt fijn! Bomber jackets kan je inderdaad met bijna alles combineren! Tof item.

  Beantwoorden
 3. Milou van Ommen 1 april 2016

  Alle drukte is heel herkenbaar! Succes met de laatstje loodjes en vergeet niet te genieten van het weer!

  Beantwoorden
 4. LOUISE - LOUVETTE 1 april 2016

  Dat moet gek zijn, die laatste schooldagen… Succes met je goals!

  Beantwoorden
 5. Roos 3 april 2016

  Nog steeds ben ik opzoek naar een leuke zomerjas, kiezen uit een langere jas of een bomberjack is best wel ingewikkeld. Gewoon nergens vind ik de perfecte jas…

  Beantwoorden
 6. Lisa 13 april 2016

  Liefde voor bomberjacks, alleen zo lastig dat ze tegenwoordig bij elke winkel te koop zijn. Dan is kiezen lastig. Charlie Puth staat bij mij ook non-stop op repeat.

  Beantwoorden

Geef een reactie