New Month: Maart ’16

Hello March! Ja, dat lees je goed. Na een heerlijk dagje extra gisteren, is het echt tijd voor maart. Maart klinkt als lente, en dat klinkt mij goed in de oren (: Misschien is het nog wat vroeg, maar een beetje vooruit kijken kan best toch? Kijk mee vooruit naar maart in het nieuwe New Month artikel:

IMG_7713a

Leren met de zon in je gezicht, zo slecht nog niet…

Febrauri

Februari was eigenlijk best een rustig maandje. School, een toetsweek die goed verliep (oh man, dat voelt zo fijn als je goede cijfers terugkrijgt) en een heerlijke vakantie. Ik ben niet persé goed uitgerust, maar heb wel een goede tijd gehad, waar ik ook weer volop energie uit kan putten! Verder valt er niet zoveel te vertellen over dit korte maandje. Mijn goals zijn weer goed mislukt, haha. Ik heb nog niks gebakken, dus daar hoop ik nu wel aan toe te komen. Maar mijn goal om wat meer van mijn laptop af te komen is meer veranderd in het doel om van mijn telefoon af te komen. Ik schreef al over de social media challenge die ik met mezelf aan ging, om verschillende social media maar één keer per dag te checken. Dus dat is wel goed gelukt!

Maart

Laatste weken school

Ik kan bijna niet geloven dat ik dit typ. Gisteren begon mijn laatste periode van mijn middelbare schoolcarrière. Insane. Ik heb nog iets van zes weken les, dan de laatste toetsweek en daarna vrij en examens. Oh man, time flies. Ik kan serieus zo door mijn agenda bladeren naar de Eeuwige Vakantie. I kan niet wachten. Maar deze maand staat dus echt in het teken van de laatste weken en de laatste loodjes. Nog even goed focussen en goed oefenen. Het voelt wel fijn om zo’n eind eraan te breien, zo word ik nog even gemotiveerd om wat te doen! Het brengt ook wel stress mee hoor, dat is natuurlijk waar. De laatste presentaties en dingen regelen. Maar dat gaat vast allemaal lukken.

IMG_7732a

Voorjaar betekent kleur en kleur betekent lipstick <3 

Pasen & Zomertijd

Pasen valt heel vroeg dit jaar, en dus hebben we lekker snel een lang weekend (: En ja, op Paaszondag gaat de zomertijd in. Hoe mooi is dat? Ik kan niet wachten tot het ’s avonds weer langer licht is, en dat het niet de hele tijd donker is. Zon en licht geven me tien keer meer energie dan dat grijze weer. Oh, en uit je bed springen is ook een stuk makkelijker als je de vogeltjes hoort fluiten en de zonnestralen door je gordijn ziet komen…

Goals: 

 • Sporten en misschien hardlopen? | Ik hoop heel graag dat ik weer tijd vind om te gaan sporten. Momenteel heb ik het zo druk met school, en probeer ik daarnaast ook nog te bloggen, mijn rijbewijs te halen en op school veel te regelen. Het sporten schiet er dus best vaak bij in. Toch hoop ik het snel weer op te pakken, omdat ik merk dat het erg fijn is om mijn energie zo te uitten (: Ik kocht ook nieuwe hardloopschoenen, dus die moet ik natuurlijk ook gebruiken. Als het iets warmer wordt, ga ik weer eens rennen.
 • Lijkt me een moeilijk genoeg doel, dus daar laat ik het even bij deze maand (:

IMG_7851a

Beauty: EOS lipbalms

Ik had echt extreem last van droge lippen de afgelopen weken. En ik kocht een nieuwe EOS lipbalm (shoplog coming soon), dus daarom staan deze fantastische lipbalms even in het zonnetje deze maand. Ik vind de lipalms van EOS de fijnste lipbalms die er zijn, ze zijn zo zacht en zien er geweldig uit. Ik heb er zelf inmiddels zes (oeps) en gebruik ze met plezier. Deze blauwe voegde ik afgelopen week aan mijn collectie toe, en al heb ik hem nog niet uitgeprobeerd, ik weet zeker dat hij fijn is (:

Quote: March Days

"It was one of those March days when the sun shines hot an the wind blows cold: when it is summer in the light and winter in the shade." - Charles Dickens

Bron: Thyme is honey

Dit mooie design moest ik even met jullie delen. De quote erop beschrijft de maand maart perfect. In de zon uit de wind voelt het als zon, maar zodra de zon of de wind gaat waaien, is de winter terug. Een soort voorproefje. Coming soon…

Heb jij zin in deze maand en in de lente? 

xx Hillene

FacebookEmailPinterest

2 Comments

 1. Hannah Basiliades 1 maart 2016

  Ik zal ook heel blij zijn als de zon wat langer schijnt en het langer licht blijft. De zon geeft mij ook meer energie en goesting om de dag te beginnen. Uit bed gaan zal ook makkelijker zijn, hihi 🙂 —-> allemaal dingen om naar uit te kijken, zalig!

  Beantwoorden
 2. LOUISE - LOUVETTE 1 maart 2016

  Die quote is zooo toepasselijk! (maar wel best vervelend, ik wil liever zomer denk ik) Hopelijk ga je weer kunnen hardlopen!

  Beantwoorden

Geef een reactie