24’3’16 In Pictures

Zo, hoe gaat het met jullie? Ik zit momenteel midden in de ‘paasvakantie’ en heb dus wat dagen vrij. Dat betekent niet dat ik volledig niks te doen heb qua schoolwerk, maar ik heb gisteren wel een heel leuk dagje gehad. En het leek me leuk om weer een … in pictures artikel te publiceren, dus hierbij: 24’3’16 in pictures. Met onder andere shoppen in Utrecht, paaseitjes en naar The Passion!

sneakers

Het was gisteren donderdag, en onze school had ons een extra dagje vrij gegeven. Ik kon dus heerlijk uitslapen! Dat doe ik ook bijna nooit meer sinds ik werk op zaterdag, dus daar kon ik wel van genieten. Omdat ik een dagje ging shoppen in Utrecht, ging ik voor mijn goedzittende sneakers van Puma. En het ultieme lentegevoel, omgeslagen broekspijpen. Nog een beetje fris, maar staat zo heerlijk lenteachtig (:

havermout

Ik maakte mijn favo ontbijtje: havermout met appel, kaneel en rozijnen. Zo heerlijk <3 Omdat ik dus lekker had uitgeslapen was het daarna gelijk tijd om naar Utrecht te gaan, samen met mijn moeder en zusje.

hm

(Over naar de slechte telefoonkwaliteit, sorryyy). Ik vind Utrecht echt een fijne stad om te shoppen. Ze hebben alle ‘standaard’ winkels, maar dan wel lekker groot. H&M, C&A, Only enzovoorts. Bij H&M paste ik zo’n top met een open stuk op de schouders. Hij stond heel gaaf, maar ik vond het model wel heel wijd en witte blousejes heb ik ook al wel haha. Ik zoek dus nog even verder naar zo’n model.

hema

Van shoppen krijg je honger, dus we streken neer bij Hema (Bagels & Beans zat al vol…) voor een broodje en een mega cappuccino, yum! Ik drink de laatste tijd steeds vaker een cappuccino of zwarte koffie, zo lekker.

shoplog

Geen mega buit, maar wel precies wat ik wilde (: Het linker jasje is een bomber jack, maar dan iets liever door het kant patroon wat er opzit. De ‘muscle tee’ kostte maar vijf euro en lijkt me geweldig voor de zomer! Deze twee items komen van Only. Het rechtse topje komt van C&A en was ook afgeprijsd. Het printje past goed bij de bohemian stijl die je nu overal ziet en hij heeft een ‘lace-up’ hals, waar ik echt nog naar op zoek was (:

topca

Die top deed ik gelijk aan, haha! Hij staat heel mooi op een simpele skinny jeans, dus heel makkelijk!

paasei

Voordat ik weer doorging at ik nog een paar paaseitjes. Bij ons thuis ben ik ongeveer de enige die witte chocolade eet, dus guess wie alle witte paaseitjes uit de zak mag eten? Me. Geen problemen mee.

passion

Ik stapte in de trein naar Amersfoort en at daar samen met een paar vriendinnen. Toen was het tijd om naar The Passion te  gaan! We hadden best wel goede plekken en konden het podium heel goed zien. Ik vond het zelf super indrukwekkend om het op deze manier een keer mee te maken, echt heel anders dan vanaf de bank. En het was echt weer een gave show, met een nog gavere boodschap.

Helaas viel mijn telefoon hierna uit en kon ik geen foto meer maken van de warme chocolademelk die we na The Passion dronken, haha. Ik had nog een super gezellige avond met m’n vriendinnen en het voelde echt als weekend/vakantie.

Nu ga ik goed aan de slag voor school, en verder een mooie Paasweekend vieren! Ik hoop dat jullie ook een mooi Paasweekend hebben, op welke manier je Pasen dan ook viert of zelfs als je het helemaal niet viert.

Gaan jullie nog wat leuks doen dit weekend? En heb jij ook naar The Passion gekeken? 

xx Hillene

FacebookEmailPinterest

5 Comments

 1. Klaske Slotboom 25 maart 2016

  Superleuk artikeltje dit! Gave dingen heb je gescoord, zeg. En wat tof dat je bij de Passion was. Ik kon het donderdagavond niet zien, maar heb al een deel teruggekeken en wow. Lijkt me best indrukwekkend (en vooral heel mooi!) als je daar echt bij bent. Liefs

  Beantwoorden
 2. Cato 25 maart 2016

  Leuk artikeltje!

  Beantwoorden
 3. Elua Makamaka 27 maart 2016

  Wat zijn er mooie foto’s gemaakt zeg! Wat voor een camera heb je gebruikt?

  Beantwoorden
  • Hillene 28 maart 2016

   De meeste zijn gemaakt met mijn Canon 1200D en de wat slechtere kwaliteit foto’s met mijn iPhone 4s (:

   Beantwoorden
 4. LOUISE - LOUVETTE 27 maart 2016

  Mooie foto’s! Haha, bij ons hier eet iedereen witte, dus die zijn jammer genoeg altijd als eerste op :'(

  Beantwoorden

Geef een reactie