Looking Back + Wishes for 2016

Happy New Year! Ik hoop dat je een fijne jaarswisseling hebt gehad, en dat je niet al te brak bent nu je dit leest (: Geniet nog van de laatste oliebollen en appelflappen, en van gelukkig nieuwjaarwensen van iedereen. Vorig jaar postte ik op 1 januari een artikel met een terugblik op 2014 en mijn wensen voor 2015. Ik kwam het artikel ‘per ongeluk’ tegen afgelopen week, en bedacht dat het wel leuk zou zijn om precies hetzelfde te doen! Ik heb stiekem al naar mijn wishes van vorig jaar gekeken, en ben erachter gekomen dat veel is gelukt!

Looking back

selfieblogevent1

Meer posten op onze blog

Dit is opzich wel gelukt, maar helaas vallen er nog vaak gaten van een week ofzo. En ik zei ook dat ik het wel leuk zou vinden als ik naar een bloggersmeeting of een event zou gaan dit jaar. En raad eens, het is beide gelukt! Ik ging in de zomer naar een bloggersmeeting van Naomi van LKTH en een maand terug gingen Jolijn en ik naar een blogevent van de CHE, wat ook erg gezellig was.

Lekker sporten

Ik heb de sportschool best vaak bezocht dit jaar, en ook nog wat hardgelopen, dus dat is goed gekomen!

Fotografie verder ontwikkelen

Dit is zeker wel gelukt vind ik. Ik heb veel foto’s gemaakt en heb er veel mee gespeeld. Ook kocht ik een portretlens, waardoor ik nu nog lichtere en mooiere foto’s kan maken!

Stijl verder ontwikkelen

Lastig om te zeggen of dit gelukt is, het is niet heel concreet (: Voor mijn gevoel heb ik wel meer geleerd wat ik leuk vind en wat niet, en nu heb ik niet echt veel dingen meer in mijn kast liggen wat ik niet zo graag zou dragen. Dus op fashiongebied is het zeker gelukt! En ook op het gebied van interieur weet ik veel meer wat ik leuk vind, ook erg grappig om te zien (:

IMG_4422a

Reizen en mooie plekken ontdekken

Jaa, ik heb zoveel mooie plekken bezocht dit jaar! Steden zoals Antwerpen, Maastricht en Aken, en ik ging op tienertour. Dat hoort ook zeker bij mijn hoogtepunten van het jaar, zo leuk om te doen! En natuurlijk Noorwegen, waar ik deze zomer was <3

Wishes for 2016

Slagen

Om maar met het meest directe voornemen te beginnen: slagen. Ik zit op dit moment in vwo 6 en doe in mei examen! Ik sta er qua cijfers wel goed voor, dus het moet allemaal wel goedkomen. Maar toch, het is wel gewoon je eindexamen… Dus ik zou het jaar zou voor mij geslaagd zijn (see what i did there) als ik slaag dit jaar (: Ook voor mijn autorijbewijs hoop ik te slagen dit jaar. Ik ben al een tijdje bezig met lessen, en hoop dus dit jaar ook die in de pocket te krijgen.

Minder op mijn telefoon zitten

Dit is mijn meest orginele doel, als je het mij vraagt. Ik ben best wel gehecht aan mijn telefoon. Het is mijn wekker, agenda, to-dolijst, ideeën bijhouder en mijn sociale contact met de wereld. Dat klinkt wel een beetje heftig, maar je snapt mijn punt. Het komt erop neer dat ik best veel tijd kwijt ben aan dat ding, en dat kan echt wel minder. Dus, dit jaar wil ik gaan minderen met mijn telefoongebruik. Laat hem gewoon lekker liggen op ongemakkelijke momenten en probeer minder tijd kwijt te zijn aan apps doorscrollen. Ik ga nog even nadenken hoe ik dit concreter kan maken, maar ik kom er vast nog wel op terug.

IMG_4778a

Genieten van reizen

Vorig jaar wilde ik graag meer reizen, en dat wil ik dit jaar weer doen! Voor aankomend jaar heb ik al veel reizen gepland, waar ik zo blij om ben! Bijvoorbeeld de examenreis waar ik samen met 7 andere meiden naar Barcelona ga. Dus dit jaar wordt het doel om ervan te genieten. Makkelijke doelen stellen mag ook toch?

Terug naar sporten

Welkom bij de cliche doelen. Dit jaar wil ik weer meer gaan sporten. Afgelopen jaar ging het een tijd best wel goed, maar de laatste maanden was het weer minder. Ik hoop weer minstens één keer in de week de sportschool te bezoeken, om mijn energie eruit te krijgen en fit te worden (:

Blog bijhouden

Haha, nog zo’n heerlijk cliché doel: blog bijhouden. Randomstuff bestaat alweer drie jaar, en dat is al best lang. Natuurlijk is er al veell veranderd sinds het allereerste begin, en dat is maar goed ook! Hopelijk veranderen we dit jaar weer in positieve richting. En misschien komen er dit jaar wel weer gave projectjes online, wie weet! Een ding is zeker, we gaan wel door (:

DSC_0470a

Genieten van de kleine dingen

Om af  te sluiten met een positief doel, meer gaan genieten van de kleine dingen. Dit jaar wordt een druk jaar op het gebied van grote dingen: laatste halfjaar op de middelbare school, slagen, met een studie beginnen. Hierdoor vergeet ik snel de kleine dingen die gebeuren. Afgelopen jaar heb ik al veel dingen opgeschreven en bijgehouden in leuke notitieboekjes,  en dat hielp enorm om wat meer na te denken. Daar ga ik mee door, en zo hoop ik de kleine gave dingen in het leven meer te gaan waarderen!

De clichéheid spat van dit artikel af, dus ik hoop dat je me daarvoor kan vergeven. Ik vond het wel erg leuk om even terug te kijken op wat ik vorig jaar opgeschreven heb, en vooral om te zien dat veel gelukt is dit jaar (: Op naar een geweldig 2016!

Wat is jouw origineelste goede voornemen voor dit jaar?

xx Hillene

FacebookEmailPinterest

3 Comments

  1. Femke 1 januari 2016

    Mijn doel is om een slaappatroon te creëeren ..

    Beantwoorden
  2. hanneverleysen 2 januari 2016

    Je laatste doel vind ik echt heel mooi! Veel succes met je eindexamens, maar dat komt vast allemaal wel goed. Zelf wil ik ook een beetje gaan ‘afkicken’ van mijn smartphone 😉

    Beantwoorden

Geef een reactie