5x Leuke (Invul)boekjes

Leuke boekjes. Het zijn er gewoon teveel. Van die boekjes die nergens over gaan, maar er gewoon geweldig uitzien of boekjes die juist over heel veel gaan en er nog steeds gaaf uitzien. Perfecte dingen om te vragen als cadeau met de feestdagen of te geven! Vandaag laat ik jullie 5 favorieten van mij zien. Het zijn twee invulboekjes, twee boekjes met heel veel nuttige info en ééntje die gewoon heel leuk is. En, ze zien er allemaal geweldig uit, dus kijk mee!

travellistographytravellistography2

Om te beginnen met de welbekende listography boeken. Grote vierkante boeken gevuld met lijstjes om zelf in te vullen. Er bestaan inmiddels heel veel verschillende versies, van Listography’s over je leven, over je muzieksmaak en zo ook deze over reizen. Genaamd: Travel Listography. Ik heb deze zelf uitgezocht, en ben er nog steeds heel blij mee! Het is erg leuk om af en toe even wat in te schrijven en door te lezen. Je kunt schrijven waar je geweest bent, maar ook waar je nog heen wil. Het is dus ook een soort bucketlist! En de tekeningen erbij zijn echt geweldig <3 Travel Listography – 14,99 euro

eenvraagperdageenvraagperdag2

Dit boekje gebruik ik het allermeest, maar dat is ook de bedoeling! Het is een vragenboekje voor elke dag. Je begint op de dag waarop je hem koopt of krijgt, en zo ga je door. Het jaartal vul je in, en zo kun je drie jaar lang dezelfde vraag op dezelfde dag beantwoorden. En dan heb je na drie jaar dus een soort dagboek, maar dan veel origineler! Ik heb dit boekje in augustus gekregen, dus ik ben nog niet rond. Maar tot nu toe vind ik het al heel leuk om bij te houden en ook terug te lezen! De vragen zijn soms heel diep, of juist helemaal niet. Die afwisseling maakt het erg leuk (: Een vraag per dag – 13,95 euro

14000thingstobehappyabout 14000thingstobehappyabout2

Over naar dit boekje. Het heet ‘14.000 things to be happy about’ en dat klinkt toch al geweldig? Dit boekje staat letterlijk gevuld met dingen die je blij kunnen maken. Meer niet. Hoe bedenk je het? Ik ben best wel benieuwd hoe lang de auteur bezig is geweest met al die 14.000 dingen bedenken (: Deze valt in de categorie ‘leuk om door te bladeren en ziet er amazing uit’. Hij is eigenlijk ook niet van mij, maar van Christine. Maar ik moest hem hier even delen! Een paar van de bladzijdes die je hierboven ziet die ik erg leuk vind: Brown sweaters, coincidences & the truth. 14.000 things to be happy about – 8,99 euro

readthisifyoureadthisifyou3readthisifyou2

En de laatste twee zijn de mega interessante boekjes met super veel kennis. Maar kijk dan, ze zien er nog steeds zo mooi uit! Dit boekje ligt heel fijn in je hand en je bladert er makkelijk doorheen. Het is geschreven door een fotograaf en hij legt aan de hand van voorbeelden van fotografen dingen uit. Perfect om inspiratie uit op te doen of dingen van het leren. Maar het is geen snelcursus fotografie. Maar dat vind ik helemaal niet erg! Read this if you want to take great photographs – 13,99 euro

howblogswork2 howblogswork

Dit boek heb ik nog niet lang, en ik heb er ook nog niet echt doorheen kunnen bladeren, maar toch komt hij in dit artikel. Want? Kijk naar de dikte van dit boek, daar moet toch wel iets goeds instaan? Als je hem openslaat zie je veel tekst, maar ook veel leuke tekeningetjes. En een hoop tips. Dit boek krijgen Jolijn en ik allebei bij het event waar we 1,5 week geleden bij waren. Ik vind het eruitzien als een boek waar iedereen wel wat kan uithalen, van de beginnende blogger tot de blogger die al 5 jaar in het vak zit. Wij gaan er zeker ook goed gebruik van maken (: How blogs work – 19,99 euro

Zo, nu weet ik ook weer wat voor leuks ik allemaal in de kast had staan (: Het zijn de perfecte boekjes om even doorheen te bladeren, om leuk neer te zetten of juist veel van te leren. En dus perfecte cadeautjes!

Ken jij één van deze vijf? En wat is jouw favoriete (invul)boekje? 

xx Hillene

PS: sorry voor het zo vreselijk verwaarlozen van onze blog… School is gelukkig voorbij voor 2015, en dus komen er weer veel blogposts aan! Dus kom zeker weer eens langs (:

FacebookEmailPinterest

9 Comments

 1. LOUISE - LOUVETTE 20 december 2015

  Wat een enorm leuke invulboekjes!

  Beantwoorden
 2. Clarieke 20 december 2015

  Wat een leuke boekjes, ik vind vooral die een vraag per dag interessant. Maar ik weet nu al dat als ik er ooit een zou krijgen, hij compleet zou worden verwaarloosd. ?

  Beantwoorden
 3. Hanne 20 december 2015

  ik vind het een vraag per dag boekje echt super leuk! Ook gelijkaardige boekjes zoals ‘one line a day’ vind ik geweldig. Gewoon het feit dat je er meerdere jaren in kan schrijven en telkens kan zien hoe je dag was precies een of twee jaar geleden vind ik een heel gek, maar ook leuk concept. Als ik er geen krijg voor Kerst, denk ik dat ik er mij zelf zo eentje ga aanschaffen 😀

  Beantwoorden
 4. Neeltje | Thoughts in Style 20 december 2015

  Ik wil echt heel graag dat ‘read this if you want to take great photographs’ boek. 🙂 X

  Beantwoorden
 5. Anniek 21 december 2015

  Oeh, wat een heerlijke boekjes allemaal Hillene! Zelf heb ik een Q&A a day boekje, en ook heb ik zelf een mooi zwartleren notitieboekje waarin ik per dag 3 punten op probeer te schrijven waar ik dankbaar voor ben die dag 🙂 Die listographyboekjes zijn ook tof!

  Beantwoorden
 6. Julia 21 december 2015

  Ik ken ze nog niet, maar het boek How Blogs Work heb ik wel al voorbij zien komen op jullie blog. En die lijkt me zeker leuk!! Zelf heb ik het creatieve dagboek, dat is vooral veel tekenen, kleuren en versieren

  Beantwoorden
 7. junetwonl 21 december 2015

  dat leuke boekje 1 vraag per dag heb ik gekregen vorig jaar voor mijn verjaardag, waar die nu is is een betere vraag

  Beantwoorden
 8. Lisa 24 december 2015

  14.000 things to be happy about heb ik op mijn kerstverlanglijst gezet en ik hoop zo erg dat de kerstman a.k.a. mijn moeder die heeft gekocht. Dat fotografieboekje zag ik een poosje geleden al bij de Urban Outfitter liggen en die wil ik ook zo graag. De laatste zijn zijn er zoveel mooie boeken. Dat Lauren Conrad een nieuw boek uitgeeft was ook geweldig nieuws.

  Beantwoorden
 9. Lore 29 december 2015

  Mijn zus heeft eens het boek ‘How blogs work’ gekregen van een vriendin. Ik heb er al veel handige tips kunnen uithalen voor mijn eigen blog 🙂

  Beantwoorden

Geef een reactie