New Month: Oktober ’15

Oke, ik zeg vaak dat het voelt alsof een maand snel voorbij is gegaan, maar poeh, september vloog echt voorbij! Deze maand was mijn eerste maand in VWO 6 en mijn eerste maand school na een heerlijke vakantie. En eerlijk? Die vakantie lijkt alweer eeuwig geleden. En nu is het oktober, en is de herfst echt begonnen. Kijk mee naar de awesome dingen van oktober:

superbloedmaan

De mega awesome superbloedmaan! Heel blij met de foto’s (: 

September

September was een mooie maand. Maar ook lekker druk. Ik ging met een uitgerust hoofd naar school, maar die rust is nu alweer verdwenen. VWO 5 zou een stuk lastiger zijn dan VWO 6, alleen merk ik dat nu nog niet echt. Naast schoolwerk ben ik ook druk voor mijn PWS, met commissies en andere leuke dingen. En ondertussen ook nog dat schoolwerk bijhouden. Ik ben druk, maar krijg uit de leuke dingen ook wel energie. Verder had ik deze maand een heerlijke girlsnight met wat vriendinnen, heb ik hard gewerkt (heuj, sparen voor examenreis) en de superbloedmaan gezien. Om half 5 opstaan om dat bijzondere natuurverschijnsel te bekijken. Het was het helemaal waard (:

Mijn goals van september zijn het alleen niet zo geworden… Ik heb nog steeds geen rijlessen, want dat heb ik nog niet geregeld. Terwijl ik om me heen wel heel veel mensen hoor die zijn begonnen! Dus ik moet ook gauw aan de gang. Ook leuke recepten proberen is niet echt gelukt. Maar wat wel gelukt is, is koffie drinken. Op ochtenden dat ik langer thuis kon blijven, dronk ik een heerlijke cappuccino om de dag te beginnen. Zo fijn! <3

PSL

Perfect voor de herfst, Pumpkin Spice Latte <3 

Oktober

De eerste toetsweek + herfstvakantie | Na de eerste weken school mogen we ook weer hard aan de slag voor de eerste toetsweek. Die eerste toetsweek vind ik altijd een beetje scary. Hoe moet ik ook alweer al die mega toetsen plannen? Het komt uiteindelijk wel weer goed, maar het kan best wel stressend zijn… Gelukkig hebben we daarna vakantie, waar ik nu al heerlijk naar uitzie. Lekker aan de slag met mijn PWS en uitrusten.

Halloween | Oktober is ook de maand van Halloween. Ik vier het niet op één of andere manier, maar vind het er wel leuk uitzien. Op Pinterest komen de mooiste recepten en DIY’s voorbij. Maak je eigen mini pompoentaartjes of decoratie voor een Halloween feestje. Als ik dat allemaal zie, krijg ik ook sterk de neiging om een geweldig Halloween feestje te geven! Misschien ooit?

Goals:

 • Recepten uitproberen. Ik vind bakken echt leuk, en zou graag vaker in de keuken staan om leuke dingen te proberen. Dus ik hoop dat dat gaat lukken deze maand! En als ik iets heel leuks ontdek, deel ik het hier (:
 • Meer fotograferen. Dit doe ik al wel veel voor artikelen, maar ‘gewoon’ van dingen die ik mooi vind zou ik meer moeten doen! En portretten lijken me ook heel vet om te fotograferen. Dus ik moet maar op zoek naar een proefmodel!

clarksdesertboot2

Fashion | Clarks

Mijn fashion favoriet voor deze maand zijn mijn nieuwe Clarks Desert Boots. Ik liet ze eerder deze week al aan jullie zien (: Ze lopen nog steeds niet super comfortabel, maar staan wel erg leuk! En perfect voor elke herfstoutfit.

Food | Mugcake

Ineens zie ik op Pinterest weer vet veel mugcakes voorbij komen. Ik maakte er deze maand ook eentje, maar nu zie ik steeds nieuwe recepten verschijnen. En ze zien er allemaal zo goed uit <3 Je hebt de standaard ‘veel-te-veel-chocola’ mugcakes, maar ook variaties met vanille, caramel, pindakaas en zelfs met pompoen! Op deze site staan 25 recepten verzameld, die ik allemaal wil proberen (:

Dit waren weer mijn vooruitzichten voor deze maand oktober. Ik heb wel zin in deze maand, kom maar op (: Heb jij zin in deze maand? 

xx Hillene

FacebookEmailPinterest

4 Comments

 1. Lisa 1 oktober 2015

  Ik moet gauw weer eens een mugcake maken. Laatst zag ik een recept met oreo langskomen en die ga ik écht eens proberen. Ik vind je Clarks zo tof. Ben jaloers op jouw rode-maan-foto. Echt tof <3

  Beantwoorden
 2. artisticstateofmind 1 oktober 2015

  Die clarks zijn zooo leuk!

  Beantwoorden
 3. Merel 3 oktober 2015

  Oh wauw, die foto van de bloedmaan is heel mooi! Ik heb ‘m helaas gemist (slapen is meer m’n ding denk ik). Die Clarks zijn ook heel erg leuk. Oh en ja, ik heb zeker zin in oktober. Ik wil truien dragen, dus het mag weer wat kouder worden haha.

  Beantwoorden
 4. Chantal || Blamethefireworks 4 oktober 2015

  Clarks zijn echt pure perfectie. Ik heb de mijne nu bijna twee jaar en nog steeds draag ik ze met veel liefde.
  Liefs,

  Chantal

  Beantwoorden

Geef een reactie