10x Things To Do In Spring

Het zonnetje breekt de afgelopen dagen weer door, de vogeltjes fluiten en ook het weer van de aankomende dagen liegt er niet om: Het is lente! Eindelijk kunnen we de winterse truien wegstoppen en is het tijd om realistisch na te denken over een dunnere jas en een zonnebril. Ik word helemaal vrolijk van de zon en ik moet glimlachen als ik de weer-app open, dus het leek me wel leuk om een lijstje met jullie te delen over de lente. Het is tijd voor 10x dingen die je kan doen nu het weer warmer wordt, oftewel ’10x things to do in spring’! (Want Engels klinkt gewoon veel leuker. Punt.) Kijk mee:

IMG_2426a

Lees een boek in de zon

Dit heb ik de afgelopen dagen al een paar keer gedaan, en het is zo heerlijk! Pak een boek wat je al heel lang wilt lezen, zoek een raam waar de zon doorheen schijnt en ga lezen. Zo simpel, maar zo fijn. En als het straks nog warmer wordt, kun je natuurlijk het raam open zetten of gewoon buiten gaan lezen. Lezen is super ontspannend, en de warme zonnestralen helpen voor nog meer ontspanning!

Maak een zomerse smoothie

Voorjaar betekent ook: nieuw fruit! De winkels liggen weer vol met aardbeien, bosbessen en frambozen. De perfecte ingrediënten voor een zomerse smoothie. Meng het samen met sinaasappelsap of yoghurt, en gooi er ook wat ijsblokjes doorheen. Voor nog meer zomerfruit moeten we nog even wachten, veel fruit is nu nog aan de dure kant. Wat je ook kunt gebruiken is vriesfruit. Dit is vaak goedkoper dan ‘echte’ bosbessen of frambozen en is heel goed te gebruiken in een smoothie. Maar zo kom je wel in de zomerstemming (;

IMG_2003a

Zoek je kleren uit voor de zomer

Zoals ik al zei, de wintertruien mogen weer diep weggestopt worden. Heb je al wat nieuwe shirtjes verzameld over de afgelopen tijd? Zoek ze uit en maak alvast combinaties om te zien wat je samen kunt dragen. Als je het dan druk hebt, weet je precies wat je op welke manier kunt dragen. Ga ook even door alle kleren heen, en bedenk wat je echt nog moet hebben. Zo kun je goed voorbereid gaan shoppen!

Ga hardlopen

Ahh, ik heb de afgelopen weken heel vaak de drang gehad om te gaan hardlopen. Helaas was het dan nog iets te koud, ik heb namelijk niet hele warme hardloopkleren. Dus ik wacht tot het wat warmer gaat worden, en dan kan ik eindelijk weer rennen. Vorig jaar heb ik dit schema gevolgd, waar ik tot de helft ben gekomen ofzo. Ik zou dit jaar graag echt de 5 km halen, lijk me zo vet!

IMG_2195a

Lak je nagels in een voorjaarskleurtje

Als je nagels in de stemming zijn, hoef jij alleen nog maar te volgen. Lak je nagels in de leukste voorjaarskleur die je hebt. Pastelkleurtjes zijn perfect voor de lente, maar als je meer zin hebt in een knallend zomer kleurtje, is dat ook helemaal top.

Maak foto’s van de mooie natuur

In het voorjaar is de natuur vaak op haar mooist. Ik heb al heel veel bloesem gezien, wat echt zo mooi is! Ook zie je steeds meer knoppen in bomen komen, tulpen die boven komen en narcissen die nog volop bloeien. Als je een beetje van fotografie houdt, zou ik maar naar buiten rennen! Ook als je niet van fotografie houdt hoor, ook dan kun je naar buiten (;

tumbrlrr

Kom in de stemming met Tumblr en Pinterest

Ook als schijnt de zon misschien niet of als het gewoon heel hard regent en jij wilt je zomerstemming niet laten vergaan: zoek de denkbeeldige lente op! aka. het internet. Speur Tumblr en Pinterest naar de perfecte voorjaarsplaatjes met zonnetjes, shortjes en shirts, palmbomen, ijsjes, bloemetjes, enzovoort. Mijn Tumblr staat er ook al helemaal vol mee (:

ijsjes

Haal een ijsje

Want ijsjes horen gewoon bij zomer, mee eens? Zittend in de zon, likkend aan een heerlijk koud verfrissend Italiaans ijsbolletje… Oke, nu heb ik zin in ijs.

Luister zomermuziek

Nog een tip voor als de zon niet schijnt, en het weer een beetje tegenvalt: Maak een eigen playlist met al jouw favo zomernummers, of luister naar een bestaande playlist. Of het nou tropical house-remixes zijn of zomerse popliedjes, het maakt niet uit, als jij maar in de zomerstemming komt! Deze playlist is mijn favoriet (:

IMG_2462a

Maak gekke selfies in de zon

Hmm, ik denk dat dit geen uitleg nodig heeft? Geniet van de zon door een snapback op te zetten, een raar hoofd te trekken en een foto te maken. Klaar!

Dit waren al mijn tips om te genieten van de zon en het voorjaar! Heb jij nog een goede tip? Laat hem achter in de comments! 

xx Hillene

FacebookEmailPinterest

12 Comments

 1. Northflix 8 april 2015

  Wat een leuke ideetjes! Dat kleding uitzoeken moet ik nodig doen…

  Beantwoorden
 2. artisticstateofmind 8 april 2015

  Ik moet hoog nodig mn kleding uitzoeken! Ik doe eigenlijk alles van je lijstje, alleen maak van hardlopen maar gewoon wandelen!

  Beantwoorden
 3. Dina 9 april 2015

  Leuke dingen! Ik vind het vooral leuk dat we onze nagels weer in een mooie felle kleur kunnen lakken. 😀

  Beantwoorden
 4. dirk1heidi 9 april 2015

  wat een leuke blogje.
  Ik lees ook veel boeken en zeker als de zon wat schijnt is dat aan genaam.

  Beantwoorden
 5. MIXT 11 april 2015

  Hardlopen zou voor mij wel een goede zijn! haha X Laura http://www.mixtfashion.com

  Beantwoorden
 6. Florentine 11 april 2015

  Zo’n leuk artikel! En die Essie nagels.. <3
  Love it!

  Beantwoorden
 7. Ismay 12 april 2015

  Super leuk artikel! Lekker lezen en hardlopen! En die kleren uitzoeken is ook wel een hele goede, hahah! Liefs

  Beantwoorden
 8. liefsdaphne 12 april 2015

  Wat een fijn artikel! In een zomerse smoothie heb ik ook wel zin.

  Beantwoorden
 9. Merel 12 april 2015

  Leuk artikel! Ijsjes halen in de lente is waar de lente voor is, haha.

  Beantwoorden
 10. Merel 13 april 2015

  Hahaha ik moest lachen om de selfies in de zon. En wat heb ik zin in ijsjes! Leuke post.

  Beantwoorden
 11. stylebygina 14 april 2015

  Ja heerlijk dingen en wat een leuke blog heb je! Smoothies maken, ijsjes eten yumm ik krijg er gelijk zin! En hardlopen… Zoveel beter als in de winter! 😛

  Beantwoorden
 12. Maliné 16 april 2015

  Heel handig artikel, allemaal leuke dingen om te doen! Met een deel ben ik al bekend 🙂

  Beantwoorden

Geef een reactie